Prepare the fillet in advance, wash it and cut it into small pieces, fry over low heat, stirring occasionally.
Заранее подготовьте филе, помойте его и порежьте на небольшие кусочки, обжарьте на маленьком огне, периодически помешивая.
Cut the onion into half rings, grate the garlic onto a fine grater, and add to the pan. Then add a little sour cream.
Нарежьте лук полукольцами, чеснок натрите на мелкую терку, добавьте в сковороду. Затем добавьте немного сметаны.
Add a small amount of flour, mix thoroughly so that no lumps remain from the flour, add salt and pepper to taste and turn off the heat.
Добавьте небольшое количество муки, тщательно перемешайте, чтобы от муки не оставалось комочков, добавьте соль и перец по вкусу и выключите огонь.
Garnish beef stroganoff with parsley, dill, green onions or any other herbs you wish.
Украсьте бефстроганов петрушкой, укропом, зеленым луком или любой другой зеленью по вашему желанию.