Prepare the required amount of products in advance, beat the whites with a mixer.
Заранее подготовьте необходимое количество продуктов, взбейте белки с помощью миксера.
Separate the whites from the yolks, beat the whites until foamy for about 2-4 minutes, add salt, baking powder, beat the yolks until smooth, add flour, beat everything until smooth, then pour the batter onto a baking sheet with parchment, spread evenly over the entire area of the baking sheet. Bake the sponge cake in a preheated oven at 180 ℃ for no more than 10 minutes.
Отделите белки от желтков, взбейте белки в пену примерно 2-4 минуты, добавьте соль, разрыхлитель, желтки взбейте до однородной массы, добавьте муку, взбейте все до однородной массы, затем вылейте жидкое тесто на противень с пергаментом, распределите равномерно по всей площади противня. Бисквитный корж выпекайте в заранее разогретой духовке при 180 ℃ не более 10 минут.
Finely chop the tomatoes, olives, grate the cheese and chicken ham on a coarse grater. Spread cream cheese all over the sponge cake, sprinkle hard cheese, tomatoes, sausage, olives, mozzarella cheese cubes on top, and wrap the cake in the form of a roll.
Помидоры, маслины мелко нарежьте, сыр, куриную ветчину натрите на крупной терке. По всему бисквитному коржу размажьте сливочный сыр, сверху посыпьте твердый сыр, помидоры, колбасу, маслины, кубики сыра моцарелла, заверните корж в форме рулета.
Serve the roll chilled; it will be better if it sits in the refrigerator for some time.
Подавайте рулет охлажденным, будет лучше, если он какое-то время постоит в холодильнике.