Rinse and dry the turkey fillet in advance, prepare the onions, the required amount of sour cream and tomato paste.
Заранее промойте и обсушите филе индейки, подготовьте лук, нужное количество сметаны и томатной пасты.
Cut the meat into thin strips, up to 2 cm wide and up to 7 cm long, salt it to taste and pepper. Leave for a while so that the meat absorbs the spices. Then fry until done, no more than 15 minutes over medium heat, turning occasionally.
Нарежьте мясо тонкими полосками, шириной до 2 см и длиной до 7 см, посолите его по вкусу, поперчите. Оставьте на некоторое время, чтобы мясо впитало в себя специи. Затем обжарьте до готовности, не более 15 минут на среднем огне, периодически переворачивайте.
Peel the onion, cut into thin half rings, bread the onion in flour with spices, fry until golden brown. Add turkey fillet to the fried onions, then tomato paste and sour cream, stir and bring to a boil, then turn off the heat.
Лук очистите, нарежьте тонкими полукольцами, запанируйте лук в муке со специями, обжарьте до появления золотистой корочки. Добавьте в обжаренный лук филе индейки, затем томатную пасту и сметану, перемешайте и доведите до кипения, затем выключите огонь.
Serve beef stroganoff with buckwheat porridge and garnish with fresh green cucumber.
Подавайте бефстроганов с гречневой кашей, используйте для украшения свежий зеленый огурец.