Boil the eggs in advance and cool them in cold water. Also wash the sprigs of parsley or any other greenery and dry it. Prepare crab sticks, chop them.
Заранее отварите яйца, остудите их в холодной воде. Также промойте веточки петрушки или любой другой зелени, обсушите ее. Подготовьте крабовые палочки, измельчите их.
Prepare a deep container for the filling. Cut the boiled eggs into small cubes, chop the parsley. Grate cucumbers and hard cheese. Mix everything in one container, add cream cheese and garlic sauce.
Подготовьте глубокую емкость для начинки. Отваренные яйца порежьте на мелкие кубики, измельчите петрушку. Натрите на терку огурцы и твердый сыр. Смешайте все в одной емкости, добавьте сливочный сыр и чесночный соус.
Distribute the filling throughout the pita bread, brush the edges of the sheet with cream cheese if desired, then roll up the roll. Wrap it in film and leave it in the refrigerator for a while so that it is better soaked and easier to cut.
Распределите начинку по всему лавашу, края листа по желанию смажьте сливочным сыром, затем скрутите рулет. Заверните его в пленку и оставьте на некоторое время в холодильнике, чтобы он лучше пропитался и легче разрезался.
Serve the roll chilled and garnish with additional herbs or cream cheese.
Подавайте рулет в охлажденном виде, украшайте дополнительно зеленью или сливочным сыром.