Prepare all ingredients and work area to prepare steaks.
Подготовьте все ингредиенты и рабочее место к приготовлению стейков.
Cut the beef tenderloin across the grain into steaks, season with salt and pepper. Mix soy sauce and olive oil and spread the marinade over the steaks.
Говяжью вырезку нарежьте поперек волокна на стейки, посолите, поперчите. Смешайте соевый соус и оливковое масло и намажьте этим маринадом стейки.
Place the marinated steaks in a preheated frying pan and fry for 4 minutes on each side. Pour lemon juice over the finished steaks, sprinkle with Feta and olive rings.
Выложите замаринованные стейки на разогретую сковороду и обжаривайте по 4 минуты с каждой стороны. Полейте готовые стейки лимонным соком, посыпьте Фетой и колечками оливок.
The dish can be served with French fries, and can also be supplemented with some sauce, for example, honey mustard.
Блюдо можно подавать с картошкой фри, а также дополнить каким-либо соусом, например, медово-горчичным.