Peel the garlic, prepare your work area and all the necessary products.
Очистите чеснок, подготовьте рабочее место и все необходимые продукты.
Cut the chicken breast across the grain into steaks approximately 1.5-2 centimeters thick, carefully, so as not to tear, beat the layers with a special meat mallet.
Порежьте куриную грудку поперек волокон на стейки толщиной примерно 1,5-2 сантиметра, аккуратно, чтобы не порвать, отбейте пласты специальным молоточком для мяса.
Chop the garlic and mix it with Greek yogurt. Brush the beaten meat with the resulting mixture, salt and pepper. Grate the cheese and sprinkle it over ½ area of the chicken, roll into rolls and roll them in flour.
Измельчите чеснок и смешайте его с греческим йогуртом. Смажьте отбитое мясо получившейся смесью, посолите, поперчите. Сыр потрите на терке и посыпьте им ½ площади курицы, сверните рулетики и обваляйте их в муке.
Line a baking tray with baking paper and place the finished rolls on it. Place the chicken in an oven preheated to 180℃ and bake for 40 minutes, the rolls should become golden.
Застелите противень пекарской бумагой и выложите на него готовые рулетики. Поставьте курицу в разогретую до 180℃ духовку и запекайте 40 минут, рулетики должны стать золотистыми.
Ready-made rolls can be served as an independent dish and complemented with sauce or yogurt. You can complement the dish with fresh vegetables and decorate with herbs.
Готовые рулетики могут подаваться как самостоятельное блюдо и дополняться соусом или йогуртом. Можно дополнить блюдо свежими овощами и украсить зеленью.