Place all ingredients and containers on the work surface within easy reach.
Расположите все ингредиенты и емкости на рабочей поверхности в ближнем доступе.
Cut the meat across the grain into thick strips and fry for 20 minutes in a preheated frying pan with oil. Cut the onion into half rings and add to the meat, fry for 5 minutes. Slice the champignons and also add them to the meat, cook for another 10 minutes.
Нарежьте мясо поперек волокна толстой соломкой и обжаривайте 20 минут на предварительно разогретой сковороде с маслом. Нарежьте лук полукольцами и добавьте к мясу, обжаривайте 5 минут. Слайсами нарежьте шампиньоны и также отправьте к мясу, готовьте еще 10 минут.
Add salt and pepper to taste to the meat, onions and mushrooms in the pan, then add sour cream, mix everything, cover and leave to simmer for 10 minutes.
Добавьте в сковороду к мясу луку и шампиньонам соль и перец по вкусу, затем добавьте сметану, перемешайте все, накройте крышкой и оставьте тушиться на 10 минут.
Serve the finished beef stroganoff with mashed potatoes. You can decorate the dish with herbs and add fresh vegetables.
Готовый бефстроганов подавайте с картофельным пюре. Можно украсить блюдо зеленью и дополнить свежими овощами.