Prepare all the necessary ingredients and containers and place them on the work surface.
Приготовьте все необходимые ингредиенты и емкости, разместите их на рабочей поверхности.
In a blender, puree the salmon pulp and add cream. Place the finished minced meat evenly on cling film and place lettuce leaves on top.
В блендере доведите мякоть лосося до состояния пюре, добавьте сливки. Выложите готовый фарш равномерно на пищевую пленку и уложите сверху листья салата.
Prepare minced white fish, add 1 yolk to it, season with spices and place on top of lettuce leaves. Roll into a log and tie the edges with cling film.
Приготовьте фарш из белой рыбы, добавьте в него 1 желток, сдобрите специями и выложите поверх листьев салата. Сверните в рулет и завяжите края пищевой пленки.
Place the roll in pans and cook in water at 60℃ for 1 hour after boiling. Brush the roll with egg yolk, sprinkle with a mixture of breadcrumbs and Parmesan cheese and grill for 8 minutes.
Поместите рулет в кастрюли и варите в воде температурой 60℃ 1 час после закипания. Смажьте рулет желтком, обсыпьте смесью из сухарей и пармезана и запекайте на гриле 8 минут.
The finished fish roll can be served with fresh and stewed vegetables, salads, and garnished with herbs. Can also be added to fish sauce.
Готовый рыбный рулет можно подавать со свежими и припущенными овощами, салатами, украсить зеленью. Также можно дополнить соусом к рыбе.