Peel the shrimp, chop the tomatoes and onions. Chop the garlic. Peel and slice the cucumbers. Fry and finely chop the pepper.
Очистите креветки, нарежьте помидоры и репчатый лук. Измельчите чеснок. Очистите и нарежьте огурцы. Обжарьте и мелко нарежьте перец.
Heat olive oil in a frying pan. Salt and pepper medium-sized shrimp and place half in a frying pan, fry for 3-4 minutes over high heat (if cooking on lower heat, fry a little longer). Do the same with the second half.
На сковороде разогрейте оливковое масло. Креветки среднего размера посолите, поперчите и выложите половину на сковороду, жарьте 3-4 минуты сильном огне (если готовите на более слабом, жарьте чуть дольше). То же самое проделайте со второй половиной.
Using a blender, chop the tomatoes, cucumber, garlic, onion and half the pepper. Add tomato juice and vinegar to the bowl and stir until smooth. Add salt and pepper to taste.
С помощью блендера измельчите помидоры, огурец, чеснок, лук и половину перца. Добавьте в чашу томатный сок и уксус и перемешайте до однородности. Добавьте соль и перец по вкусу.
Serve the dish in portions; pour soup into each plate, add shrimp and pepper. You can decorate the dish with a mesh of herbs and sprinkle with olive oil.
Подается блюдо порционно, в каждую тарелку налейте суп, добавьте креветки и перец. Можно украсить блюдо сеточкой зелени и сбрызнуть оливковым маслом.