Arrange all the ingredients conveniently. Grate the cheese in advance. Sift the flour through a sieve. Prepare a deep bowl for the dough and a bowl for the filling, take out a rolling pin. Take out a frying pan with a lid and grease it with oil.
Расположите удобно все ингредиенты. Заранее натрите сыр на терке. Просейте муку через сито. Приготовьте глубокую миску для теста и миску для начинки, достаньте скалку. Достаньте сковороду с крышкой и смажьте ее маслом.
Prepare the dough. Pour kefir into a bowl, add egg, salt and soda. Stir. Add flour in small parts, stirring constantly. Knead until the dough becomes smooth. Cover with cling film and leave for 60 minutes.
Приготовьте тесто. В миску налейте кефир, добавьте яйцо, соль и соду. Перемешайте. Небольшими частями, постоянно помешивая, всыпьте муку. Замешивайте, пока тесто не станет гладким. Накройте пищевой пленкой и оставьте на 60 минут.
While the dough is resting, prepare the cheese filling. In a bowl, mix grated cheese, egg and butter. Leave it on the table.
Пока тесто отдыхает, приготовьте начинку из сыра. В миске смешайте тертый сыр, яйцо и сливочное масло. Оставьте на столе.
Divide the dough into equal parts. Roll each part with a rolling pin into round cakes about 0.5 cm thick.
Разделите тесто на равные части. Каждую часть раскатайте скалкой на круглые лепешки толщиной около 0,5 см.
Place the filling in the center of each. Wrap the filling in the dough, gathering it towards the top. Press with your hands, turn over and knead slightly. Roll out carefully with a rolling pin. Poke with a fork in several places to allow air to escape during baking.
В центр каждой положите начинку. Заверните начинку в тесто, собрав его к верхушке. Уплотните руками, переверните и слегка разомните. Аккуратно раскатайте скалкой. Проткните вилкой в нескольких местах, чтобы при выпечке выходил воздух.
Place in a frying pan, cover with a lid and fry over low heat for 8 minutes until the dough is set on top. Turn it over. Fry for another 3 minutes until the dough is golden brown. Place the finished flatbread on a plate and brush with a piece of butter.
Положите на сковороду, накройте крышкой и жарьте на медленном огне минут 8, пока тесто не схватится сверху. Переверните. Жарьте еще минуты 3, пока тесто не станет румяным. Положите готовую лепешку на блюдо и смажьте кусочком сливочного масла.
Caucasian cuisine always means a lot of greens. Therefore, decorate the dish before serving with assorted parsley, dill and cilantro. Cilantro is a must! This is one of the foundations of Georgian cuisine.
Кавказская кухня - это всегда много зелени. Поэтому украсьте блюдо перед подачей ассорти из петрушки, укропа и кинзы. Кинза должна быть обязательно! Это одна из основ грузинской кухни.