Prepare the noodle dough in advance.
Заранее приготовьте тесто для лапши.
Mix the yolk with flour and vegetable oil. It is better to add flour in small portions and mix thoroughly. Roll out the cake and cut it into strips.
Смешайте желток с мукой и растительным маслом. Лучше всыпать муку небольшими порциями и тщательно вымешивать. Раскатайте корж, и нарежьте его на полосы.
Heat the milk in a deep container, add noodles, a pinch of salt and sugar to taste. Cook, stirring continuously, for about 10 minutes.
Подогрейте молоко в глубокой емкости, добавьте лапшу, щепотку соли и сахар по вкусу. Варите, непрерывно помешивая, около 10 минут.
Serve the soup hot; add a piece of butter to each plate to give it a more delicate taste.
Подавайте суп горячим, дополнительно в каждую тарелку положите кусочек сливочного масла, для придания более нежного вкуса.