Prepare the marinade in advance and dip the meat in it so that it has time to marinate well.
Приготовьте маринад заранее и опустите в него мясо, чтобы оно успело хорошо промариноваться.
To prepare the marinade, mix red wine, wine vinegar, soy sauce and honey, chop the garlic, dip in the marinade, add salt, pepper and seasonings. Place the pieces of meat there for 1 hour.
Для приготовления маринада смешайте красное вино, винный уксус, соевый соус и мед, порежьте чеснок, опустите в маринад, добавьте соль, перец и приправы. Опустите туда кусочки мяса на 1 час.
Fry the meat over high heat with butter. Cook the meat for more than 15 minutes to achieve perfectly cooked steaks.
Обжарьте мясо на сильном огне с добавлением сливочного масла. Готовьте мясо на более 15 минут, чтобы получить стейки идеальной прожарки.
Before serving, place a piece of butter on the meat, and also garnish with beautifully chopped tomato and lettuce.
Перед подачей положите на мясо кусочек сливочного масла, также украсьте красиво нарезанным томатом и листьями салата.