Sprinkle the steaks with salt and pepper in advance while you chop the vegetables, so the meat has time to marinate well.
Заранее посыпьте стейки солью и перцем пока будете нарезать овощи, так мясо успеет хорошо промариноваться.
Cut the zucchini, peppers, eggplant and mushrooms into thin strips, cut the cherry tomatoes in half.
Порежьте тонкой соломкой кабачок, перец, баклажан и грибы, помидоры черри разрежьте пополам.
Heat a frying pan, add a little olive oil and lower the steaks to fry, fry for 10-13 minutes on each side.
Разогрейте сковороду, влейте немного оливкового масла и опустите стейки для жарки, обжаривайте по 10-13 минут с каждой стороны.
Once the steaks are ready, remove them from the pan and add all the vegetables except the cherry tomatoes. Add them after 15 minutes, then reduce the heat and simmer for about 5 minutes.
После того, как стейки будут готовы, вытащите их со сковороды, всыпьте все овощи, кроме черри. Их добавьте через 15 минут, после этого уменьшите огонь, и протушите еще около 5 минут.
Add a few sprigs of parsley or dill as a garnish, and you can also chop up a few basil or arugula leaves.
Добавьте несколько веточек петрушки или укропа в качестве украшения, также можете порезать несколько листьев базилика или рукколы.