Prepare all the vegetables, wash them, and finely chop them into cubes.
Подготовьте все овощи, промойте их, и мелко нарежьте кубиками.
For vegetable broth, you need to use half an onion and half a carrot, pour 700 ml of water and put on fire.
Для овощного бульона нужно использовать половинку луковицы и половинку моркови залить 700 мл воды и поставить на огонь.
When the water boils, simmer the vegetable broth for 20 minutes, covered, over low heat. After cooking, remove the vegetables from the broth; they are no longer needed for cooking.
Когда вода закипит, варите овощной бульон 20 минут под крышкой на медленном огне. После приготовления вытащить овощи из бульона, для приготовления они больше не нужны.
Cut the onion into small cubes, grate the carrots, fry, add salt and pepper. Add the diced zucchini and chopped garlic clove, simmer for another 5-7 minutes, then add the flour and fry for another 2-4 minutes, stirring continuously.
Лук нарежьте мелкими кубиками, морковь натрите на терке, обжарьте, посолите и поперчите. Добавьте нарезанный кубиками кабачок и измельченный зубчик чеснока, тушите еще 5-7 минут, затем всыпьте муку и обжаривайте еще 2-4 минуты, непрерывно помешивая.
Pour pre-washed rice into the vegetable broth, dilute the sour cream with milk and also add to the soup with rice and zucchini, stir. Break the egg in a container and beat it with a fork. When the rice in the soup is cooked, add a raw egg to the pan and stir. Cook for no more than 15 minutes.
В овощной бульон всыпьте предварительно промытый рис, сметану разведите молоком и также добавьте в суп с рисом и кабачками, перемешайте. В емкости разбейте яйцо и взбейте его вилкой. Когда рис в супе сварится, добавьте сырое яйцо в кастрюлю и перемешайте. Готовьте еще не более 15 минут.
Serve a serving of soup along with fresh dill. Finely chop it first.
Подавайте порцию супа вместе со свежим укропом. Предварительно мелко измельчите его.