Separate the whites from the yolks in advance; only the whites are needed to prepare the roll.
Заранее отделите белки от желтков, для приготовления рулета понадобятся только белки.
Beat the egg whites and a pinch of salt with a mixer at medium speed, then add vanillin, albumin, lemon juice and gradually, while beating the dough with a mixer, add powdered sugar and cornstarch.
Взбейте белки и щепотку соли миксером, на средней скорости, затем добавьте ванилин, альбумин, сок лимона и постепенно, взбивая тесто миксером, введите сахарную пудру и кукурузный крахмал.
Prepare a baking sheet, line it with parchment paper, sprinkle with flaked almonds, then use a silicone or wooden spatula to scoop the egg white mixture onto the baking sheet. Bake it for 25 minutes at 150℃.
Приготовьте противень, застелите его пергаментной бумагой, посыпьте миндальными лепестками, затем с помощью силиконовой или деревянной лопатки высыпьте белковое тесто на противень. Выпекайте его в течение 25 минут при температуре 150 ℃.
Prepare the cream by combining mascarpone cheese, cream and 50 grams of powdered sugar in one container.
Приготовьте крем, соедините в одной емкости сыр маскарпоне, сливки и 50 грамм сахарной пудры.
Remove the cake from the oven, wait until it cools, then brush it with cream, sprinkle with chopped fruit, roll the cake into a roll and leave in the refrigerator for 2 hours to soak.
Выньте корж из духовки, подождите, пока остынет, затем смажьте его кремом, посыпьте порезанными фруктами, закрутите корж в рулет и оставьте в холодильнике на 2 часа, чтобы он пропитался.
Serve the roll along with warm, unsweetened tea or any other cold, refreshing drink. Additionally, you can decorate with a pinch of cocoa.
Подавайте рулет вместе с теплым, несладким чаем или любыми другими холодными, освежающими напитками. Дополнительно можно украсить щепоткой какао.