Prepare the ingredients needed for the marinade in the required quantities.
Приготовьте необходимые для маринада ингредиенты, в нужном количестве.
For the marinade, mix wine vinegar, soy sauce, honey, a little black pepper, olive oil and finely grated garlic in a wide container. Mix all the ingredients thoroughly and dip the fish pieces into them. Leave in the refrigerator for 160 minutes.
Для маринада нужно в широкой емкости смешать винный уксус, соевый соус, мед, немного черного перца, оливковое масло и чеснок, натертый на мелкую терку. Тщательно перемешайте все ингредиенты и опустите в них кусочки рыбы. Оставьте в холодильнике на 160 минут.
After the specified time, remove the steaks from the marinade, place in a frying pan and fry for 5 minutes on each side over medium heat until golden brown.
Через указанное время выньте стейки из маринада, положите на сковороду и обжаривайте в течение 5 минут с каждой стороны на среднем огне, чтобы они получили золотистую корочку.
Serve the steaks with lemon wedges so everyone can squeeze a little juice onto the steak.
Подавайте стейки с кусочками лимона, чтобы каждый желающий мог выдавить немного сока на стейк.