The longer the steaks are kept in the marinade, the tastier the finished dish will be.
Чем дольше стейки будут выдержаны в маринаде, тем вкуснее получится готовое блюдо.
Prepare the steaks by placing them in a large container for easy marinating. Thoroughly rub each steak with a mixture of peppers, salt, and sprinkle with ground black pepper. Leave in the refrigerator for 70 minutes to allow the meat to absorb the seasonings.
Подготовьте стейки, выложите их в большую емкость, чтобы было удобно мариновать. Тщательно оботрите каждый стейк смесью из перцев, солью, посыпьте молотым черным перцем. Оставьте на 70 минут в холодильнике, чтобы мясо впитало в себя приправы.
Place the steaks on a baking sheet, lightly drizzle with olive oil and place in a preheated oven at 180 ℃. Bake for no more than 200 minutes, until golden brown.
Переложите стейки на противень, слегка сбрызните оливковым маслом и положите в разогретую до 180 ℃. Выпекайте не более 200 минут, до золотистой корочки.
Combine salmon steak with all kinds of cereals, garnish with dill or arugula.
Сочетайте стейк из семги со всевозможными кашами, украшайте укропом или рукколой.