Finely chop all the products in advance; it is better to cut the tomatoes into small cubes and peel them first.
Заранее мелко нарежьте все продукты, помидоры лучше нарезать на мелкие кубики и предварительно очистить от кожуры.
Place all finely chopped products except strawberries into the blender bowl, make sure that the amount of soup does not take up more than half of the bowl and blend with a blender for 5-7 minutes.
Опустите в чашу блендера все мелко нарезанные продукты кроме клубники, следите, чтобы количество супа не занимало более половины чаши и взбейте блендером в течение 5-7 минут.
Add strawberries and chopped basil leaves, beat the soup again with a blender for no more than 2 minutes.
Добавьте клубнику и порезанные листья базилика, взбейте суп еще раз блендером не более 2 минут.
Serve gazpacho chilled and add a few large pieces of strawberries for decoration.
Подавайте гаспачо охлажденным, для украшения добавьте несколько крупных кусочков клубники.