Wash the eggplants, cut off the stem, then cut them lengthwise into slices no more than 1 cm thick. Dip them in cold salty water for 15 minutes.
Помойте баклажаны, отрежьте плодоножку, затем нарежьте их вдоль на пластины, толщиной не более 1 см. Опустите их в холодную солоноватую воду на 15 минут.
Dry the eggplants and fry them in a frying pan on both sides.
Обсушите баклажаны и обжарьте их на сковороде с двух сторон.
Cut the onion into small cubes and fry in a frying pan until golden brown, add tomato paste, garlic, salt and pepper and fry for about 10 minutes.
Нарежьте лук на мелкие кубики и обжарьте на сковороде до золотистого цвета, добавьте томатную пасту, чеснок, посолите, поперчите и обжарьте около 10 минут.
When the filling is ready, roll up the eggplant rolls, wrapping the onion in tomato paste. Place them on a baking sheet, pour over the dressing and place in an oven preheated to 180 ℃. Bake for no more than 15 minutes.
Когда начинка будет готова, скрутите рулеты из баклажанов, завернув в них лук в томатной пасте. Сложите их в противень, полейте заправкой и поставьте в разогретую до 180 ℃ духовку. Выпекайте не более 15 минут.
Traditionally, adjika and cilantro are served with this dish. You can choose other spices to make the rolls more savory.
Традиционно к этому блюду подается аджика и кинза. Можно выбрать и другие специи, чтобы сделать рулеты более пикантными.