Separate the whites from the yolks in advance and beat everything one by one with half the amount of sugar.
Заранее отделите белки от желтков и все взбейте поочередно с половиной нормы сахара.
Separate the whites from the yolks, beat the whites until thick foam at high speed. Then beat the yolks and sugar separately until thick.
Отделите белки от желтков, взбейте белки до густой пены на большой скорости. Затем отдельно взбейте желтки с сахаром до густой консистенции.
Mix the whites with the yolks and stir with a spatula or spoon, then add the pre-sifted flour and milk.
Смешайте белки с желтками и перемешайте лопаткой или ложкой, после этого добавьте предварительно просеянную муку и молоко.
Pour the dough into a mold lined with parchment, place in the oven preheated to 180°C for 30 minutes, then remove the cake, roll it up and cover with a towel until cool.
Вылейте тесто в форму, застеленную пергаментом, поставьте в духовку, разогретую до 180°С на 30 минут, затем достаньте корж, сверните его и накройте полотенцем до остывания.
Prepare the cream, beat the cream and sugar in a deep container, then add the jam. Spread the cake with cream
Приготовьте крем, взбейте в глубокой емкости сливки и сахар, затем добавьте джем. Намажьте корж кремом
Melt the chocolate in a small container over low heat and pour it over the resulting roll.
В небольшой емкости растопите шоколад на медленном огне и полейте им получившийся рулет.
You can additionally decorate the roll with berries and powdered sugar. Serve the roll for breakfast or for evening tea with the whole family.
Можете дополнительно украсить рулет ягодами, сахарной пудрой. Подавайте рулет к завтраку или к вечернему чаепитию со всей семьей.