Soak the raisins in boiling water for 10 minutes in advance to make them juicier and softer. Peel and grate the apple on a coarse grater
Заранее замочите изюм в кипятке на 10 минут, чтобы он стал более сочным и мягким. Яблоко почистите и натрите на крупной терке
Pour the grated apple onto the laid out dough, carefully spread it over the entire surface, add raisins and sprinkle with cottage cheese.
На разложенное тесто высыпьте потертое яблоко, аккуратно распределите его по всей поверхности, высыпьте изюм и посыпьте творогом.
Roll the cake tightly into a roll, brush with egg and place in an oven preheated to 180 ℃ for 30 minutes.
Плотно скрутите корж в рулет, смажьте яйцом и переложите в предварительно разогретую до 180 ℃ духовку на 30 минут.
Decorate the roll with powdered sugar or melted chocolate. You can also use a pinch of cinnamon for decoration.
Украсьте рулет сахарной пудрой или растопленным шоколадом. Также можно использовать для украшения щепотку корицы.