Peel the zucchini in advance and remove the seeds, if any.
Заранее очистите кабачки от кожуры, от семечек, если таковые имеются.
Pass the peeled zucchini and onions through a meat grinder, add the yolks, sour cream, salt and pepper, then mix everything thoroughly.
Очищенные кабачки вместе с луком пропустите через мясорубку, добавьте желтки, сметану, соль и перец, затем все тщательно перемешайте.
Combine the resulting mass with sifted flour and baking powder, then beat the eggs for about 7 minutes and add them.
Соедините полученную массу с просеянной мукой и разрыхлителем, затем взбейте яйца около 7 минут и добавьте их.
Grease baking paper and pour in the dough. Bake in a preheated oven at 180℃ for about 25 minutes, then remove from the oven.
Смажьте маслом бумагу для выпечки и влейте тесто. Выпекайте в заранее разогретой духовке при температуре 180 ℃ около 25 минут, затем выньте из духовки.
Prepare the mushroom filling, to do this, fry the onion, cut into cubes, add the mushrooms, fry everything for about 15 minutes over low heat, then add spices, garlic, sour cream, simmer for about 5 more minutes.
Приготовьте грибную начинку, для этого обжарьте лук, порезанный кубиками, добавьте грибы, обжаривайте все около 15 минут на небольшом огне, затем добавьте специи, чеснок сметану, тушите еще около 5 минут.
Spread the mushroom filling over the zucchini crust, leaving 1/4 of it free, roll it up and let it cool completely.
Распределите грибную начинку по кабачковому коржу, оставляя 1/4 часть свободной, сверните в рулет и дайте ему полностью остыть.
Serve the zucchini roll completely cooled and top with dried garlic for flavor.
Подавайте кабачковый рулет полностью охлажденным, присыпьте сверху сушеным чесноком для вкуса.