Cut the chicken fillet into thin long slices in advance, beat it lightly with a chicken hammer, add spices - salt, pepper, and also chopped garlic.
Заранее нарежьте куриное филе на тонкие длинные ломтики, слегка отбейте его куриным молоточком, добавьте специи – соль, перец, также измельченный чеснок.
Grate the cheese, then place a little grated cheese and a pinch of chopped dill on the edge of each fillet piece.
Натрите сыр, затем на край каждого кусочка филе положите немного натертого сыра и щепотку порезанного укропа.
Form a roll from a block of meat with hard cheese and dill, tuck it on the sides so that the filling does not leak out when frying.
Сформируйте рулетик из бруска мяса с твердым сыром и укропом, подворачивайте с боков, чтобы при обжаривании начинка не вытекла.
Dip the rolls in flour, then fry them with cheese and dill in preheated vegetable oil over medium heat until fully cooked.
Обваляйте рулеты в муке, затем обжарьте их с сыром и укропом в предварительно разогретом растительном масле на среднем огне, до полной готовности.
Serve the rolls with vegetables; use sour cream sauce with lemon and garlic for decoration. Add some greens to your plate to make the dish more appetizing.
Подавайте рулеты с овощами, для украшения используйте сметанный соус с лимоном и чесноком. Добавьте в тарелку немного зелени, чтобы сделать блюдо более аппетитным.