Boil the vegetables in advance; it is better to cook the beets separately so that they do not color the potatoes and carrots. Also clean the herring and remove the bones.
Заранее отварите овощи, свеклу лучше варить отдельно, чтобы она не окрасила картофель и морковь. Также очистите сельдь и удалите кости.
Prepare a small sheet of foil to wrap the roll, grate the beets directly onto it using a coarse grater, then lightly sprinkle it with salt and brush with mayonnaise.
Приготовьте небольшой лист фольги, чтобы завернуть рулет, прямо на него натрите свеклу на крупной терке, затем слегка посыпьте ее солью и смажьте майонезом.
Grate the pre-boiled carrots as a second layer, sprinkle them with salt and add a little mayonnaise.
Натрите заранее отваренную морковь в качестве второго слоя, ее также посыпьте солью и добавьте немного майонеза.
Peel the boiled potatoes and grate them, then add finely chopped onion and lightly salted herring fillet cut into pieces. Roll up the dish using foil, giving it a roll shape, and leave in the refrigerator for an hour.
Почистите отваренный картофель и натрите его на терку, затем добавьте мелко порезанный лук и порезанное кусочками филе слабосоленой сельди. Сверните с помощью фольги блюдо, придав ему форму рулета, оставьте в холодильнике на час.
Slice the roll before serving so your guests can appreciate all its flaky texture. Garnish with cut boiled egg and mayonnaise.
Нарежьте рулет перед подачей на стол, чтобы гости могли оценить всю его слоистость. Украшайте разрезанным отварным яйцом и майонезом.