Cut the chicken breast into small pieces in advance and fry it over medium heat for about 5-7 minutes.
Заранее нарежьте куриную грудку небольшими кусочками, обжарьте ее на среднем огне около 5-7 минут.
Fry the chicken breast cut into pieces, then without reducing the heat, add the coarsely chopped onion and fry for another 10 minutes, stirring occasionally.
Обжарьте нарезанную кусочками куриную грудку, затем не уменьшая огонь, добавьте крупно нарезанный лук, и обжаривайте еще в течении 10 минут, периодически помешивая.
Add sour cream, soy sauce and spices, finely chopped onion, reduce heat, cover the pan with a lid and simmer for about 20 minutes.
Добавьте сметану, соевый соус и специи, мелко порубленный лук, уменьшите огонь, накройте сковороду крышкой и тушите около 20 минут.
Combine beef stroganoff with porridge or puree, and add a few sprigs of dill for decoration.
Сочетайте бефстроганов с кашами или пюре, добавьте для украшения несколько веточек укропа.