Purchase puff pastry in advance and leave it in the refrigerator; it is convenient to work with such dough when it is chilled.
Заранее приобретите слоеное тесто и оставьте его в холодильнике, с таким тестом удобно работать, когда оно охлажденное.
Boil the mushrooms and, after cooling, chop them, also finely chop the olives, grate the cheese on a coarse grater.
Отварите грибы и после остывания нарежьте, маслины также мелко нарежьте, натрите сыр на крупную терку.
Roll out the dough and place mushrooms and olives on it, then sprinkle with grated cheese. Add garlic for a pleasant aroma.
Раскатайте тесто и выложите на него грибы, маслины, затем посыпьте тертым сыром. Для приятного аромата добавьте чеснок.
Twist the roll and cut into equal medium portions, prepare a baking sheet and parchment for it, place equal pieces on parchment paper.
Закрутите рулет и нарежьте на равные средние порции, приготовьте противень и пергамент для него, выложите равные кусочки на пергаментную бумагу.
Brush the pastries with egg, sprinkle with sesame seeds and place in an oven preheated to 180 ℃ for 35 - 40 minutes.
Смажьте выпечку яйцом, посыпьте кунжутом и поставьте в предварительно разогретую до 180 ℃ духовку на 35 – 40 минут.
Garnish the roll with parsley and serve while still warm, it will be much tastier.
Украсьте рулет петрушкой, и подавайте на стол еще теплым, так он будет намного вкуснее.