Finish cooking preparations: arrange all the ingredients conveniently, grate the cheese, prepare a deep bowl for the dough, a frying pan with a lid and grease it with oil.
Закончите приготовления к готовке: расположите удобно все ингредиенты, натрите сыр на терке, приготовьте глубокую миску для теста, сковороду с крышкой и смажьте ее маслом.
Make the dough: beat the egg with salt and pepper in a bowl. Pour in kefir, add cottage cheese and cheese, mix thoroughly. You can mix with your hands or with a mixer, the main thing is to bring the mass to homogeneity. Add flour without ceasing to stir. The dough should be thick and not run off the spoon. Adjust thickness with flour as needed.
Замесите тесто: взбейте в миске яйцо с солью и перцем. Влейте кефир, добавьте творог и сыр, тщательно смешайте. Мешать можно руками или миксером, главное — довести массу до однородности. Всыпьте муку, не переставая помешивать. Тесто должно получиться густоватым и не стекать с ложки. По необходимости регулируйте густоту мукой.
After distributing the dough evenly over the pan, cover with a lid and fry over low heat for about 5 minutes until the dough is set on top. Turn it over. Fry for another 3 minutes until the dough is golden brown. Place the finished flatbread on a plate and brush with a piece of butter.
Распределив тесто равномерно по сковороде, накройте крышкой и жарьте на медленном огне минут 5, пока тесто не схватится сверху. Переверните. Жарьте еще минуты 3, пока тесто не станет румяным. Положив готовую лепешку на блюдо, смажьте кусочком сливочного масла.