If you buy frozen steak, defrost it at room temperature and remove excess moisture with paper towels.
Если вы покупаете замороженный стейк, разморозьте его при комнатной температуре, удалите лишнюю влагу бумажными полотенцами.
Add salt, ground black pepper and sesame to taste to the fish, coat with spices on both sides and leave for 15-20 minutes so that the steak can soak in the flavors and aromas.
К рыбе добавьте соль, черный молотый перец и кунжут по вкусу, обмажьте специями с двух сторон и оставьте на 15-20 минут, чтобы стейк мог пропитаться вкусами и ароматами.
After the specified time, fry the steak over medium heat, 5-7 minutes on each side, sprinkling with lemon juice. When the crust appears golden, remove the steak from the heat.
Спустя указанное время обжарьте стейк на среднем огне, по 5-7 минут с каждой стороны, сбрызгивая соком лимона. При появлении золотистой корочки снимите стейк с плиты.
Serve the steak with rice, preferably brown. These two dishes go perfectly together. Thyme sprigs and lemon slices will perfectly decorate the dish and add a pleasant aftertaste to it.
Подавайте стейк с рисом, желательно бурым. Два этих блюда идеально сочетаются между собой. Веточки тимьяна и дольки лимона отлично украсят блюдо и добавят ему приятное послевкусие.