Thaw the chicken breast, cut the mushrooms into small pieces.
Разморозьте куриную грудку, грибы порежьте на мелкие кусочки.
Prepare the necessary products, lightly beat the fillet with a hammer to give the main ingredient softness. Leave the butter to defrost in advance until it reaches room temperature.
Подготовьте необходимые продукты, филе слегка отбейте молотком, чтобы придать основному ингредиенту мягкости. Масло заранее оставьте размораживаться, оно должно достигнуть комнатной температуры.
Lubricate the chopped fillet with mayonnaise and add pickled mushrooms. Carefully place 1 or 2 slices of ham on top of the mushrooms and top with slices of cheese.
Отбитое филе смажьте майонезом, выложите маринованные грибы. Аккуратно выложите на грибы 1 или 2 кусочка ветчины, сверху накройте ломтиками сыра.
Wrap the rolls, dredge them in flour, then in beaten egg, then cover with breadcrumbs. Place the rolls in a baking dish, then place a slice of butter on each roll.
Заверните рулетики, обваляйте их в муке, затем во взбитом яйце, затем покройте панировочными сухарями. Положите рулетики в форму для запекания, затем на каждый из них опустите по ломтику сливочного масла.
Place the rolls with all the toppings in an oven preheated to 180℃ and bake them for 20-25 minutes until the crust turns golden brown.
В предварительно разогретую до 180℃ духовку поставьте рулетики со всеми топингами и запекайте их 20-25 минут, пока корочка не станет золотистого цвета.
Serve the rolls with mashed potatoes or peas; these dishes complement each other perfectly.
Подавайте рулетики с картофельным или гороховым пюре, эти блюда отлично дополнят друг друга.