Prepare all the products in advance, rinse the greens in cold running water, boil the eggs.
Заранее подготовьте все продукты, промойте зелень в холодной проточной воде, отварите яйца.
Remove the tuna meat from the can, crush it with a fork, if you come across bones, remove them immediately. Then cut boiled eggs, tomatoes, green onions into small cubes. Grate the cheese.
Вытащите мясо тунца из банки, растолките вилкой, если попадаются кости, убирайте их сразу. Затем порежьте на небольшие кубики отварные яйца, помидор, зеленый лук. Натрите на терке сыр.
Add all the filling one by one to the laid out sheet of lavash, first grease it with mayonnaise. Then wrap it carefully and leave it in the refrigerator for a short amount of time.
На разложенный лист лаваша добавьте поочередно всю начинку, предварительно смажьте его майонезом. Затем аккуратно заверните, оставьте его в холодильнике на небольшое количество времени.
Before serving, decorate the roll with a small amount of herbs.
Перед подачей украсьте рулет небольшим количеством зелени.