Remove the necessary products from the refrigerator in advance, rinse and dry the greens.
Заранее достаньте необходимые продукты из холодильника, промойте и обсушите зелень.
Remove the cod liver from the jar, prepare the required amount of mayonnaise, and boil the eggs. Place the pita bread on the table, brush it with mayonnaise, 2 centimeters from the edge, and sprinkle with herbs on top.
Вытащите печень трески из банки, подготовьте нужное количество майонеза, отварите яйца. Разложите лаваш на столе, смажьте его майонезом отступом 2 сантиметра от края, сверху присыпьте зеленью.
Add the cod liver, also carefully distributing it over the sheet. For convenience, drain off excess liquid. Add finely grated boiled eggs and grated cheese.
Добавьте печень трески, также аккуратно распределив ее по листу. Для удобства, слейте лишнюю жидкость. Добавьте натертые на мелкую терку вареные яйца и тертый сыр.
Roll up a tight roll, secure it with cling film or foil and leave it in the refrigerator for 15-20 minutes until it soaks and hardens a little.
Сверните плотный рулет, зафиксируйте его пищевой пленкой или фольгой и оставьте в холодильнике на 15-20 минут, чтобы он пропитался и немного застыл.
This roll goes well with a sauce made from sour cream, garlic and finely chopped aromatic herbs.
Такой рулет отлично сочетается с соусом из сметаны, чеснока и мелко порезанной ароматной зеленью.