Rinse and dry the greens in advance, prepare the curd cheese, peel the smoked trout and remove the avocado peel.
Заранее промойте и просушите зелень, подготовьте творожный сыр, подкопченную форель очистите от кожуры авокадо.
Place the pita bread on a hard surface and spread the cream cheese evenly over the pita bread. Cut the avocado and fish into small cubes and place them on the pita bread.
Разложите на твердой поверхности лаваш и равномерно распределите творожный сыр по лавашу. Нарежьте небольшими кубиками авокадо и рыбу и разложите их на лаваше.
Sprinkle the stuffed pita bread with finely chopped herbs and carefully roll the roll so as not to damage it. Wrap the resulting roll in film and place it in the refrigerator for 25 minutes to allow the pita bread to set.
Посыпьте лаваш с начинкой мелко порезанной зеленью и аккуратно сверните рулет так, чтобы не повредить его. Заверните получившийся рулет в пленку и поставьте в холодильник на 25 минут, чтобы лаваш настоялся.
Cut the roll into portions and serve it with sour cream and garlic sauce. You can add greenery as a decoration.
Нарежьте рулет на порционные кусочки, подавайте его со сметанно-чесночным соусом. В качестве украшения можно добавить зелень.