Boil the eggs in advance, rinse the vegetables with cold water.
Заранее отварите яйца, промойте овощи холодной водой.
Prepare the filling that will be needed on the first sheet of pita bread. Finely grate the carrots; you can grate the cheese on a coarse grater. Mix everything with mayonnaise and garlic to obtain a homogeneous mass and spread it on pita bread.
Подготовьте начинку, которая понадобится на первый лист лаваша. Мелко натрите морковь, сыр можно натереть на крупную терку. Смешайте все с майонезом и чесноком, чтобы получить однородную массу и намажьте ее на лаваш.
Cover the top of the filling with another sheet of lavash, grease it with mayonnaise and garlic, and add boiled eggs cut into small cubes and chopped bell pepper.
Накройте начинку сверху еще одним листом лаваша, смажьте его майонезом и чесноком, и на него добавьте порезанные мелким кубиком вареные яйца и измельченный болгарский перец.
Cover the filling with a third sheet of pita bread, grease the sheet with mayonnaise, add sausage cut into small cubes on top and sprinkle with chopped green onions.
Накройте начинку третьим листом лаваша, смажьте лист майонезом, добавьте сверху порезанную мелким кубиком колбасу и посыпьте рубленым зеленым луком.
Carefully wrap the roll, pack it in cling film or foil and leave in the refrigerator for 20 minutes to allow the pita bread to steep and soak in the sauce.
Аккуратно заверните рулет, упакуйте его в пищевую пленку или фольгу и оставьте в холодильнике на 20 минут, чтобы лаваш настоялся и пропитался соусом.
Serve the roll as an independent snack, cutting into portions and sprinkling with herbs on top.
Подавайте рулет в качестве самостоятельной закуски, нарезав на порционные кусочки и посыпав сверху зеленью.