Wash the potatoes and champignons. Rinse the parsley and dry with a paper towel. Drain liquid from canned peas.
Помойте картофель и шампиньоны. Петрушку ополосните и просушите бумажным полотенцем. С консервированного горошка слейте жидкость.
Cut the champignons into small cubes.
Нарежьте шампиньоны небольшими кубиками.
Boil the potatoes until tender.
Картофель отварите до готовности.
Boil chicken fillet in salted water for 15 minutes.
Отварите куриное филе в подсоленной воде в течение 15 минут.
Boil chicken eggs hard for 8-10 minutes, then cool well and peel.
Отварите куриные яйца вкрутую в течение 8-10 минут, затем хорошо охладите и почистите.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the champignons for 5-7 minutes over medium heat. Salt and pepper the mushrooms to taste.
Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте шампиньоны в течение 5-7 минут на среднем огне. Посолите и поперчите грибы по вкусу.
Cut boiled chicken eggs into small cubes. Peel the boiled potatoes and cut into small cubes. Also cut the chicken fillet into small cubes. Chop the parsley.
Нарежьте отварные куриные яйца небольшими кубиками. Очистите отварной картофель от кожуры и нарежьте небольшими кубиками. Куриное филе также нарежьте небольшими кубиками. Петрушку порубите.
Combine all ingredients in a deep salad bowl. Season the salad with mayonnaise and sour cream, salt and pepper to taste. Stir. Place the salad on a plate through a special form, or simply in a neat mound. Garnish the dish with green peas and a sprig of parsley. Bon appetit!
Соедините все ингредиенты в глубоком салатнике. Заправьте салат майонезом и сметаной, посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте. Выложите салат на тарелку через специальную форму, либо просто аккуратной горкой. Украсьте блюдо зеленым горошком и веточкой петрушки. Приятного аппетита!
Use wild mushrooms, such as porcini or chanterelles, instead of champignons. Add fried onions to the salad.
Используйте вместо шампиньонов лесные грибы, например, белые или лисички. Добавьте в салат жареный лук.