Check all the necessary ingredients, wash the leeks, rosemary and mushrooms, peel the onions, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте лук-порей, розмарин и шампиньоны, очистите репчатый лук, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the onion into thin half rings. Cut the leeks into thin rings. Chop the rosemary. Cut the champignons into medium-thick slices. Chop the garlic.
Нарежьте репчатый лук тонкими полукольцами. Нарежьте лук-порей тонкими кольцами. Измельчите розмарин. Нарежьте шампиньоны ломтиками средней толщины. Измельчите чеснок.
Melt half of the prepared butter in a frying pan with high sides.
Растопите на сковороде с высокими бортиками половину заготовленного сливочного масла.
Fry the onions until golden brown and have a characteristic aroma for 3-5 minutes. Place the chopped champignons in the pan. Add the remaining butter and garlic to the pan. Simmer the mushrooms and onions for 5-7 minutes until the champignons are ready.
Обжарьте репчатый лук до золотистого цвета и характерного аромата в течение 3-5 минут. Выложите на сковороду нарезанные шампиньоны. Добавьте на сковороду оставшееся сливочное масло и чеснок. Тушите грибы и лук в течение 5-7 минут до готовности шампиньонов.
Add cinnamon, salt and pepper to taste. Mix the ingredients thoroughly.
Добавьте корицу, соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте ингредиенты.
Carefully pour the cream into the pan. Mix the ingredients thoroughly and add chopped rosemary. Simmer the champignons in the cream for another 2-3 minutes.
Аккуратно влейте на сковороду сливки. Тщательно перемешайте ингредиенты и добавьте измельченный розмарин. Тушите шампиньоны в сливках еще 2-3 минуты.
Place the creamed champignons into serving bowls and garnish with chopped leeks. Add salt and pepper to taste. Serve the dish hot. Bon appetit!
Разложите шампиньоны в сливках по порционным тарелкам, украсьте нарезанным луком-пореем. Добавьте соль и перец по вкусу. Подавайте блюдо горячим. Приятного аппетита!