Check all the necessary ingredients, hard-boil the chicken eggs, rinse the chicken breast fillet, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, отварите куриные яйца вкрутую, промойте филе куриной грудки, подготовьте рабочую поверхность.
Boil chicken breast fillet in salted water until tender for 20-25 minutes.
Отварите в подсоленной воде филе куриной грудки до готовности в течение 20-25 минут.
Cut the fillet into cubes. Grate the cheese on a fine grater. Grate hard-boiled chicken eggs on a fine grater. Peel the orange and carefully separate the segments from the film. Cut the orange slices into cubes. If necessary, remove excess juice.
Нарежьте филе кубиками. Натрите сыр на мелкой терке. Натрите на мелкой терке сваренные вкрутую куриные яйца. Очистите апельсин и аккуратно отделите дольки от пленки. Нарежьте апельсиновые дольки кубиками. По необходимости удалите лишний сок.
Line the bottom of the pan with chopped chicken fillet. Make a mayonnaise layer. Place the next layer of Korean-style carrots and also make a mayonnaise layer. Place a layer of oranges and coat it with mayonnaise. Place a layer of grated chicken eggs and coat the layer with mayonnaise.
Выложите дно формы нарезанным куриным филе. Сделайте майонезную прослойку. Выложите следующий слой из моркови по-корейски и также сделайте майонезную прослойку. Выложите слой из апельсинов и промажьте его майонезом. Выложите слой из тертых куриных яиц и промажьте слой майонезом.
Add a final layer of grated cheese and carefully remove the pan from the salad. Garnish the salad with finely chopped orange, Korean carrots, and ground black pepper. Bon appetit!
Выложите финальный слой из тертого сыра и аккуратно снимите с салата форму. Украсьте салат мелко нарезанным апельсином, морковью по корейски, молотым черным перцем. Приятного аппетита!