Rinse the chicken fillet with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the bell peppers, remove seeds and membranes. Peel the red onion and garlic. Rinse the parsley and dry with a paper towel.
Ополосните куриное филе холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте болгарские перцы, очистите от семечек и перегородок. Очистите красный лук и чеснок. Ополосните петрушку и просушите бумажным полотенцем.
Cut the bell peppers into small strips. Cut the red onion into thin half rings. Crush the garlic with the flat side of the knife and then chop. Finely chop the parsley.
Болгарские перцы нарежьте небольшой соломкой. Красный лук нарежьте тонкими полукольцами. Чеснок раздавите плоской стороной ножа, а затем измельчите. Петрушку мелко порубите.
Cut the chicken fillet into small strips 1 cm thick.
Куриное филе нарежьте небольшими полосками толщиной 1 см.
Fry the chicken in vegetable oil for 5-7 minutes over medium heat. Salt and pepper the chicken to taste. Add paprika and a pinch of ground red pepper.
Обжарьте курицу на растительном масле в течении 5-7 минут на среднем огне. Посолите и поперчите курицу по вкусу. Добавьте паприку и щепотку красного молотого перца.
Add red onion to chicken and stir. Add bell pepper and fry everything together for another 5 minutes. Finally add chopped garlic and parsley.
Добавьте к курице красный лук, перемешайте. Добавьте болгарский перец, жарьте все вместе еще 5 минут. В конце добавьте измельченный чеснок и петрушку.
Place the filling in the middle of the wheat tortilla. Add a tablespoon of sour cream. Wrap the tortilla on three sides with an envelope. Fill all the tortillas in this manner.
Выложите начинку на середину пшеничной лепешки. Добавьте столовую ложку сметаны. Заверните лепешку с трех сторон конвертом. Таким образом начините все лепешки.
Fry the fajitas in a dry frying pan until golden brown. Serve fajitas garnished with chopped parsley. Ready. Bon appetit!
Обжарьте фахитос на сухой сковороде до румяной корочки. Подайте фахитос, украсив рубленой петрушкой. Готово. Приятного аппетита!
Add canned red beans in tomato sauce and cheese to the filling.
Добавьте в начинку красную консервированную фасоль в томатном соусе, а также сыр.