Wash the chicken eggs. Grind the walnuts. Prepare the remaining ingredients.
Помойте куриные яйца. Измельчите грецкий орех. Подготовьте остальные ингредиенты.
Break two chicken eggs into a bowl.
В миску разбейте два куриных яйца.
Add milk and sugar. Stir.
Добавьте молоко и сахар. Перемешайте.
Dip the baguette slices into the egg-milk mixture until coated.
Обмакните ломтики багета в яично-молочную смесь так, чтобы они пропитались.
Melt the butter in a frying pan and place the baguette slices on it.
Растопите сливочное масло на сковороде и выложите на нее ломтики багета.
Fry the croutons over medium heat for 2 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте гренки на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Sprinkle the finished croutons with walnuts. Bon appetit!
Готовые гренки посыпьте грецким орехом. Приятного аппетита!
Drizzle condensed milk or chocolate topping over the croutons.
Полейте гренки сгущенкой или шоколадным топпингом.