Prepare all ingredients. Wash the chicken eggs.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте куриные яйца.
In a bowl, mix eggs and milk. Add salt and black pepper.
В миске смешайте яйца и молоко. Добавьте соль и черный перец.
Dip the baguette slices into the egg-milk mixture until coated.
Обмакните ломтики багета в яично-молочную смесь так, чтобы они пропитались.
Melt the butter in a frying pan and place the bread on it.
Растопите сливочное масло в сковороде и выложите на нее хлеб.
Fry the croutons over medium heat for 2 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте гренки на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Serve the croutons garnished with leek rings. Bon appetit!
Подайте гренки, украсив кольцами лука-порея. Приятного аппетита!
Serve the croutons with pate or cream cheese, as well as a fresh vegetable salad.
Подайте к гренкам паштет или сливочный сыр, а также салат из свежих овощей.