Prepare all ingredients. Wash chicken eggs, vegetables and herbs. For serving, take cherry tomatoes, bell peppers and arugula. You can also use fresh cucumbers, avocado, basil, parsley, pink tomatoes and more if you wish.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте куриные яйца, овощи и зелень. Для сервировки возьмите помидоры черри, болгарский перец и рукколу. Также по желанию вы можете использовать свежие огурцы, авокадо, базилик, петрушку, розовые помидоры и многое другое.
Break two chicken eggs into a bowl. Add salt, pepper and paprika. Shake everything with a fork or whisk.
В миску разбейте два куриных яйца. Добавьте соль, перец и паприку. Взболтайте всё вилкой или венчиком.
Dip the bread slices into the beaten eggs.
Обмакните ломтики хлеба во взбитые яйца.
Melt the butter in a frying pan and place the bread on it.
Растопите сливочное масло в сковороде и выложите на нее хлеб.
Fry the croutons for 2 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте гренки по 2 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Place croutons on a plate and garnish with fresh vegetables and herbs. Bon appetit!
Выложите гренки на тарелку и украсьте свежими овощами и зеленью. Приятного аппетита!