Prepare all ingredients. Wash the chicken egg. Instead of a baguette, you can take a loaf or any other wheat bread.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте куриное яйцо. Вместо багета вы можете взять батон или любой другой пшеничный хлеб.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Break a chicken egg into a bowl and pour in the milk. Salt and pepper to taste.
В миску разбейте куриное яйцо и влейте молоко. Посолите и поперчите по вкусу.
Add grated cheese and mix everything until smooth.
Добавьте тертый сыр и перемешайте всё до однородности.
Dip the bread slices into the egg-milk mixture and let them soak. Try to get as much cheese as possible to stick to the bread.
Обмакните ломтики хлеба в яично-молочную смесь, дайте им пропитаться. Старайтесь, чтобы как можно больше сыра прилипло к хлебу.
Melt the butter in a frying pan. Place bread on it.
Растопите сливочное масло в сковороде. Выложите на нее хлеб.
Fry the croutons for 2 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте гренки по 2 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Garnish the finished croutons with cherry tomatoes if desired. Bon appetit!
Готовые гренки украсьте помидорами черри по желанию. Приятного аппетита!