Place all ingredients on the table for easy preparation. Thaw the berries. Preheat the oven to 180 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Разморозьте ягоды. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Mix softened butter with sugar and chicken eggs. Add sifted flour and baking powder to this mixture and knead into a stiff dough. It should not stick to your hands.
Смешайте размягченное сливочное масло с сахаром и куриными яйцами. Всыпьте в эту смесь просеянную муку и разрыхлитель и замесите крутое тесто. Оно не должно прилипать к рукам.
Place the dough in the baking dish, using your hands to form the base of the pie and the sides. Pierce the base of the pie with a fork in several places.
Выложите тесто в форму для запекания, сформировав руками основание пирога и бортики. Проткните основание пирога вилкой в нескольких местах.
Place parchment paper on the base of the pie and scatter the peas into it. This is necessary so that the shortcrust pastry does not rise. Place the pan in the oven for 7-10 minutes.
Выложите на основание пирога пергаментную бумагу и насыпьте в нее горох. Это нужно для того, чтобы песочное тесто не поднималось. Отправьте форму в духовку на 7–10 минут.
While the base is baking, prepare the pie filling. Using a mixer, combine melted butter, cream cheese and sugar.
Пока выпекается основание, приготовьте заливку для пирога. Миксером смешайте растопленное сливочное масло, сливочный сыр и сахар.
Transfer the pie filling to the prepared base and level the filling.
Переложите заливку пирога на подготовленное основание и разровняйте заливку.
Place the berries in the filling in a chaotic manner. They do not need to be drowned in the filling; they will subside on their own when the cake is baked.
Выложите ягоды в заливку в хаотичном порядке. Их не нужно топить в заливке, при выпекании пирога они опустятся сами.
Place the pan in the oven for 45-50 minutes and bake the pie until golden on top. Cool the finished pie and remove from the pan. Bon appetit!
Отправьте форму в духовку на 45–50 минут и выпекайте пирог до золотистой верхушки. Готовый пирог остудите и достаньте из формы. Приятного аппетита!
You can check the readiness of the pie with a toothpick.
Готовность пирога можно проверить зубочисткой.
Serve the finished pie garnished with chocolate syrup.
Подавайте готовый пирог, украсив его шоколадным сиропом.