Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the champignons into thin slices.
Нарежьте шампиньоны тонкими слайсами.
In a deep bowl, combine kefir, eggs, sugar, salt, sifted flour and baking powder. Using a whisk or mixer, knead into a thick dough that resembles pancake batter.
В глубокой миске соедините кефир, яйца, сахар, соль, просеянную муку и разрыхлитель. Замесите венчиком или миксером густое тесто, напоминающее тесто для оладий.
Fry the champignons in a small amount of vegetable oil for several minutes. Season the mushrooms with salt, dried garlic and thyme.
В небольшом количестве растительного масла в течение нескольких минут обжарьте шампиньоны. Приправьте грибы солью, сушеным чесноком и тимьяном.
Grease a baking dish with vegetable oil and pour half of the dough into it. Place the filling on top of the dough.
Смажьте форму для запекания растительным маслом и влейте в него половину теста. Сверху на тесто выложите начинку.
Fill the filling with the remaining dough. Place the pan in the oven for 40-45 minutes and bake the pie until golden on top. Serve the finished pie warm. Bon appetit!
Залейте начинку оставшимся тестом. Отправьте форму в духовку на 40–45 минут и выпекайте пирог до золотистой верхушки. Готовый пирог подавайте теплым. Приятного аппетита!