Place all ingredients on the table for easy preparation. Defrost the cherries. Preheat the oven to 180 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Разморозьте вишню. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Heat a frying pan and mix the berries and starch in it. Keep the filling over low heat, stirring until it thickens. A few minutes before the filling is ready, add a sprig of rosemary to the pan.
Разогрейте сковороду и смешайте на ней ягоды и крахмал. Держите начинку на слабом огне, помешивая ее, до загустения. За несколько минут до готовности начинки добавьте в сковороде веточку розмарина.
In a deep bowl, combine sour cream, eggs, sugar, salt, sifted flour and baking powder. Knead the dough with a whisk or mixer. If it turns out liquid, add a few more tablespoons of flour.
В глубокой миске соедините сметану, яйца, сахар, соль, просеянную муку и разрыхлитель. Замесите венчиком или миксером густое тесто. Если оно получилось жидким, добавьте еще несколько ложек муки.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the dough in it. Place the filling on top of the dough. You will need to remove a sprig of rosemary from the filling.
Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите в него тесто. Сверху на тесто выложите начинку. Веточку розмарина из начинки необходимо будет достать.
Place the pan in the oven for 45-50 minutes and bake the pie until golden on top. Garnish the finished pie with rosemary and serve warm. Bon appetit!
Отправьте форму в духовку на 45–50 минут и выпекайте пирог до золотистой верхушки. Готовый пирог украсьте розмарином и подавайте теплым. Приятного аппетита!
Sprinkle some powdered sugar on the cake to make it even tastier!
Посыпьте пирог сахарной пудрой, и он будет еще вкуснее!