Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the bread into 2 cm thick slices.
Нарежьте хлеб брусочками толщиной 2 см.
Peel the garlic and grate it on a fine grater.
Очистите чеснок и натрите его на мелкой терке.
Grate the cheese on a fine grater.
На мелкой терке натрите сыр.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the garlic in it for a minute. Fry the bread in garlic oil on both sides until golden brown.
Разогрейте в сковороде растительное масло и обжарьте в нем чеснок в течение минуты. Обжарьте хлеб в чесночном масле с двух сторон до появления золотистого цвета.
Salt the croutons and place them on a serving plate. Sprinkle the croutons with cheese and chopped parsley. Bon appetit!
Посолите гренки и выложите их в тарелку для подачи. Посыпьте гренки сыром и измельченной петрушкой. Приятного аппетита!
Experiment with sauces: serve several to choose from so everyone can choose the sauce they like.
Экспериментируйте с соусами: подайте несколько на выбор, чтобы каждый мог выбрать соус по вкусу.