Wash the chicken eggs. Prepare the remaining ingredients.
Помойте куриные яйца. Подготовьте остальные ингредиенты.
Break the chicken eggs into a deep bowl.
Разбейте куриные яйца в глубокую миску.
Add milk, sugar, cocoa and cinnamon to the eggs.
Добавьте к яйцам молоко, сахар, какао и корицу.
Mix everything thoroughly.
Все тщательно перемешайте.
Dip each loaf slice into the egg-milk mixture. Keep the bread in it for a little while so that it soaks.
Обмакните каждый ломтик батона в яично-молочную смесь. Подержите хлеб в ней немного, чтобы он пропитался.
Melt the butter in a frying pan and place the bread on it.
Растопите сливочное масло на сковороде и выложите на нее хлеб.
Fry the croutons for 3 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте гренки по 3 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Pour condensed milk over the finished croutons and sprinkle with chocolate chips. Bon appetit!
Готовые гренки полейте сгущенкой и посыпьте шоколадной крошкой. Приятного аппетита!
Add fresh berries and fruits to the croutons.
Добавьте к гренкам свежие ягоды и фрукты.