Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables. Prepare three pieces of loaf
Подготовьте ингредиенты. Помойте и очистите овощи. Приготовьте три кусочка батона
Cut the potatoes into small pieces, the onion into half rings, and the loaf into cubes.
Картофель порежьте не большими кусочками, лук полукольцами, а батон кубиками.
Let the potatoes cook. Add a little salt to it. Cook until done
Поставьте картофель варится. Чуть присолив его. Варите до готовности
Fry the onion in sunflower oil until golden brown.
Лук обжарьте на подсолнечном масле до золотистого цвета.
Fry the diced loaf until golden brown. Sprinkle the prepared croutons with spices to taste.
Обжарьте порезанный кубиками батон до золотистого цвета. Присыпьте готовые гренки специями по вкусу.
Add fried onions to the finished potatoes. And beat everything with a blender, adding butter.
В готовый картофель добавьте пережаренный лук. И взбейте все блендером, добавив сливочное масло.
Add croutons and spices to taste to the soup and serve.
Добавьте в суп сухарики и специи по вкусу и подавайте к столу.