Prepare your ingredients.
Подготовьте ингредиенты.
Break the eggs into a container, add milk and mix well. Pour the resulting mixture into a saucepan and put on fire. Bring to a boil.
Яйца разбейте в емкость, добавьте молоко и хорошенько перемешайте. Полученную смесь перелейте в кастрюлю и поставьте на огонь. Доведите до кипения.
Add kefir into the mixture in a thin stream and cook until curd flakes appear.
Тонкой струйкой введите в смесь кефир и варите до появления творожных хлопьев.
Line a colander with gauze. Once the whey becomes clear and the flakes have settled to the bottom of the pan, drain everything into a colander. Add salt to the resulting mixture to taste.
Застелите дуршлаг марлей. Как только сыворотка станет прозрачной, а хлопья осядут на дно кастрюли, слейте все в дуршлаг. В получившуюся смесь добавьте соль по вкусу.
Squeeze out the resulting mass and wrap it in gauze. Place the press on top. Leave the cheese for 10 hours to drain off all the excess whey.
Отожмите получившуюся массу и заверните ее в марлю. Сверху расположите пресс. Оставьте сыр на 10 часов, чтобы стекла вся лишняя сыворотка.
Cut the cheese into pieces and serve.
Нарежьте сыр на кусочки и подавайте к столу.