Wash the chicken eggs. Prepare the remaining ingredients.
Помойте куриные яйца. Подготовьте остальные ингредиенты.
Break the chicken eggs into a deep bowl.
В глубокую миску разбейте куриные яйца.
Add mayonnaise, herbs de Provence, salt and black pepper. Mix everything until smooth.
Добавьте майонез, прованские травы, соль и черный перец. Всё перемешайте до однородности.
Dip the bread slices into the egg-mayonnaise mixture. Keep them in it for a while so that they are soaked. The main thing is not to overdo it so that the bread does not fall apart.
Обмакните ломтики хлеба в яично-майонезную массу. Подержите их в ней немного, чтобы они пропитались. Главное не переусердствовать, чтобы хлеб не развалился.
Melt the butter in a frying pan. Place the soaked slices of bread on it.
Растопите сливочное масло в сковороде. Выложите на нее пропитанные ломтики хлеба.
Fry the croutons for 2 minutes on each side over medium heat.
Обжарьте гренки по 2 минут с каждой стороны на среднем огне.
Decorate the finished croutons with mayonnaise or any other sauce, such as cheese, and sprinkle with black pepper. Bon appetit!
Готовые гренки украсьте майонезом или любым другим соусом, например, сырным, а также посыпьте черным перцем. Приятного аппетита!
Sprinkle croutons with grated cheese. Serve them with a fresh vegetable salad and grilled sausages.
Посыпьте гренки тертым сыром. Подайте их вместе с салатом из свежих овощей и сосисками на гриле.