Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour milk into a wide bowl. Dip each slice of bread into it. Do not keep the bread in milk for too long to prevent it from falling apart.
В широкую миску вылейте молоко. Обмакните в него каждый ломтик хлеба. Слишком долго не держите хлеб в молоке, чтобы он не развалился.
Melt the butter in a frying pan.
Растопите сливочное масло в сковороде.
Fry the bread over medium heat for 2 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте хлеб на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Sprinkle the croutons with sugar. Wait until the sugar melts and is absorbed into the bread, and remove the croutons from the heat.
Посыпьте гренки сахаром. Дождитесь, когда сахар растает и впитается в хлеб, и снимите гренки с огня.
Place croutons on a plate and top with chocolate topping. Ready. Bon appetit!
Выложите гренки на тарелку и полейте шоколадным топпингом. Готово. Приятного аппетита!
Decorate the croutons with fresh berries.
Украсьте гренки свежими ягодами.